Materials

Tub de plàstic de 20 cm

Tub de plàstic de 40 cm

Bloc de fusta

Cargols

Silicona

L’alternador

 

Primer agafem el bloc de fusta, busquem el centre de la base i fem un forat d’un centímetre amb la broca de 4. Desprès fem un forat a la tapa 5 de rosca

Per altre banda, hem agafat el tub de 20 i l’hem tallat de 20 cm de llargada. Seguidament hem llimat els extrems. Després de tallar el tub de 20, em de tallar un altre més gruixut de 40 cm. Fiquem el tub dintre del tap amb el forat i després hem de ficar-lo sobre del bloc de fusta.

Per altre banda, hem agafat un tub de plàstic on hem tallat la pinta per que quedi recta, s’ha de tallar amb una serra. Si no queden del tot rectes s’han de llimar.

Com que el bloc de fusta te un forat i el tap també, tenim que ficar un cargol entre els dos forats.

Com que el nostre tub és mou molt em tingut que enganxar amb silicona el tap i el tub.

Després tenim que agafar el tub de 20 cm i tallar-lo en tres talls horitzontals.

El tub de 20 cm el tenim que tallar en 3 trossos de dalt a baix.

Després, cada tros, s’ha de tallar en forma d’élix, primer, tenim que marcar amb un llapis les línies per on em de tallar i també tenim que fer-li dos punts per poder enganxar-lo amb el tub de 40 cm. Si el tall no esta del tot bé tens que llimar i assegurar-te de que quedi més o menys recta.

Després tenim que ficar l’alternador enganxat sobre el tub de 40 cm. A continuació, tenim que fer els forats en les hèlices i tindrem que ficar els cargols en cada forat. Després tenim que enganxar les hèlices en el alternador. De forma que pugui donar voltes.

A continuació, tenim que enganxar el tap a la base de fusta i tenim que fer un altre forat.