Segon dia a la Toscana, Itàlia. L’esmorzar a l’hotel era a les 8:00, hi havia begudes calentes i fredes i una gran varietat d’aliments.

Cap a les 9:00 vam sortir direcció a la ciutat més renaixentista del món i capital de la regió de la Toscana, inclús havia sigut capital d’Itàlia durant un temps.

El primer que van veure a l’arribar va ser la Cattedrale di Santa Maria del Fiore, una catedral que quan la vaig veure em va impressionar molt, era molt bonica. Al costat de la mateixa estava el Battisterio di San Giovanni que es del mateix estil.

Cattedrale di Santa Maria del Fiore

Després vam anar a veure la Piazza della Signoria, on estava la famosa rèplica de l’estàtua de David i el Palazzo Vecchio, aquest tenia una torre molt alta amb un rellotge.

Per anar al riu van passar per la Piazzale degli Uffizi, i com el nom de la plaça indica està la Galeria Uffizi, on més tard vam anar un grup cert d’alumnes amb els professors. En el riu van veure una parella fent piragüisme i el famós Ponte Vecchio, un pont que per dintre està ple de botigues. I per concloure el matí van veure el Palazzo Piti que estava a l’altra banda del riu.

Vam dinar dues pizzes, una era margarida i l’altre funghi, les vam compartir i estaven molt bones. També van demanar una ampolla d’aigua.

Després de dinar ens van tomar un gelat i a continuació vam anar a la Galeria Uffizi, la galeria renaixentista més important del món. Allà vam poder veure quadres importants, com el Naixement de venus o l’Anunciació. Els passadissos són molt bonics.

També vam anar a veure Basilica di Santa Croce di Firenze, una església molt semblant arquitectònicament a la catedral.

Al final del dia vam anar tots amb l’autocar a un mirador de Florència. Un moment molt graciós un home es va posar a tocar cançons amb el violí.

Home tocant el violí

A la nit com el dia anterior vam sortir pel poble, però aquesta nit va passar una cosa amb alguns alumnes…