Avui a tutoria hem fet una activitat que tractava sobre tenir diferents situacions i tu havies de triar quina preferies i llavors et feia unes preguntes sobre que faries si… I et planteja una situació.

La Noemí ens ha repartit uns fulls on hi havia les diferents situacions, Jo primer decideixo quedar amb els meus amics i anar a veure una pel·lícula que ens agradi a tots, entrem al cinema i després de veure-la comentem que ens ha agradat molt a tots. Un cop sortim del cinema després de veure la peli anem una estona al parc del costat del cinema, ens asseiem en un banc, no ens n’adonem, però al ban del nostre costat hi ha un grup de nens del nostre institut, però més grans, és a dir del curs de l’Helena, que ens vénen a oferir cerveses i tabac, jo com que sóc menor d’edat, dic que no en vull, llavors veig a un noi embolicant un cigarro i tot seguit me l’ofereix, jo li responc: No vull, gràcies, jo no fumo. Ell segueix insistint dient-me que el provi que per un cigarro o passarà res, però jo continuo dient-li que no en vull cap. Llavors veig que el mateix noi s’acosta a una amiga meva oferint-li tabac, ella no sap si rebutjar-lo o no, i em demana consell, jo li responc, i li dic: Fes el que vulguis, però si ho fas, sigues conscient del que estàs fent i com et pot perjudicar si t’acabes enganxant al tabac. Finalment ella, després d’haver estat una estona pensant si provar o no, decideix no provar. Després veig a la Maia que se’n va escoltar música a un gronxador, perquè no li agrada molt aquest rollo, i jo decideixo anar amb ella perquè em ve de gust escoltar música. Al cap d’una estona jo i la Maia decidim marxar, ens acomiadem de tothom i marxem cadascuna cap a casa seva.

Aquesta activitat m’ha servit per aprendre a prendre decisions per mi sola, i saber que durant la teva vida hauràs de prendre decisions ràpid, i que depèn de què triïs et pot canviar molt el futur.