Avui 21 de setembre com ha començament de situació i de curs hem vist una pel·lícula anomenada “Bend it like Bekcham” que significa “Vull ser com el Beckham”.

La pel·lícula tracta d’una noia que vol jugar a futbol més professionalment per dir-ho d’una manera però les cultures i el seu estil de vida no li deixa, ja que els seus pares són musulmans. I el pensament dels seus pares era el típic pensament antic de què hauria de casar-se amb un noi, tenir fills i ser mare i no fer coses que en la seva religió només estan permeses i ben vistes que ho facin els homes.

Durant la pel·lícula ella fa el posible per fer realitat el seu desitj i finalment ho aconsegueix. El missatge que vol donar aquesta pel·lícula es que “si realment vols alguna cosa, lluita per allò i ho aconseguiràs”.

Personalment m’ha agradat molt tant com pel missatge i les circumstàncies en les quals es troba durant tota la pel·lícula que com el caràcter dels diferents personatges. Crec que ha sigut una bona manera per començar el curs.