Avui dia 17 de setembre hem començat el nou curs. Desgraciadament hem tornat a la rutina, que molt resumidament és; aixecar-se a les 06:30 i estar a l’institut de 08:00 a 14:40.

Sincerament no tinc gens ganes d’anar a l’institut ni de començar el nou curs pels dos següents motius: perquè em fa mandra estudiar, fer deures, etc. I perquè comencem un dels cursos més complicats, 3r d’ESO.

Jo al principi estava tranquil·la fins que tothom hem va començar a dir “3r no és ni 1r ni 2n” (indirectament hem deien que 3r és un curs bastant difícil). I d’allà va sortir el meu estres i nerviosisme de començar el nou curs. Espero i desitjo que em vagi bé i poder superar tot tipus de rectes que em posin.

Però és clar de tot lo dolent es treu lo bo. L’única raó per la qual volia començar el curs era per poder veure el nou institut. I sincerament m’agradat bastant l’institut és bastant còmode i encara estan acabant de retocar unes quantes coses com per exemple la biblioteca.

Generalment en aquest curs em posares les piles i intentaré les millors notes possibles. Amb ganes que acabin de retocar l’institut.