El passat dimecres 27 vam anar tot 3r a la facultat de matemàtiques i estadística. Vam anar a fer unes activitats i per celebrar juntament amb els seus creadors el 10é aniversari.

Quan vam arribar ens van fer una petita xerrada sobre la seva història i els diferents pòsters i dissenys que van utilitzar per representar cada any.

A continuació vam fer la primera activitat que va ser bastant aburrida perquè per culpa dels companys no vam poder fer la part pràctica del ejercisi completament i la senyora que va fer un gran esforç en intentar explicar-nos sobre la estadistica i les dades i en com trobar informació en una pàgina per fer les suposades activitats que hauríem d’haver fet però no es va aconseguir.

Finalment la segona i última activitat s’anomena “Stat Wars” va ser bastant entretingut i crec que el senyor i les dues senyores van explicar-se prou bé. I com a activitat van sortir dos nois un del Viladomat en aquest cas el Marc Duran i un altre noi d’un altre institut. L’activitat tractava de que havien de distingir les begudes amb cola i les que no eren. Cap dels dos va guanyar.

Crec que a part d’haver sigut una sortida bastant divertida i entretinguda he après moltes coses. Per exemple ara podré dir per a què serveix la estadistica, realment serveix per a moltes coses.