En la situació 304 a tutoria hem vist una pel·lícula anomenada “Coach carter”. Aquesta pel·lícula tracta d’un grup d’estudiants que no son bons estudiants i que son uns maleducats, d’un institut de baix prestigi que acaben sent reunits per la directora de l’institut per a que siguin el nou equip de l’institut dirigit pel famosíssim entrenador Carter.

Des de el principi el senyor Carter deixa clar i fa un contracte on els estudiants han de tindre una mitjana de nota per poder entrenar amb el equip per a que en un futur quan acabessin sent mes coneguts i alguna universitat voles fixar a un dels jugadors, doncs que poguessin entrar si o si. Com es a esperar l’equip es fa molt famós i potent i durant el temps va passant varies coses. Finalment perden la gran final pero es queden amb lo que han après i amb les noves ofertes que les universitats ofereixen.

Personalment es una de les pel·lícules que més m’ha agradat de tots els cursos. Es molt divertida i entretinguda la recomano moltíssim. Desde el meu punt de vista m’ha fet veure que la gent a vegades te exigeixen coses que realment son per el teu be però tu en aquell moment no ho veus aixi i dons que tenim que valorar-ho.