Avui, divendres 22 de febrer, hem vist una pel·lícula anomenada “Tomboy” com a tancament de la situació “304. IDENTITATS”.

El tema general d’aquesta pel·lícula és el LGBTI (Lesbiana, Gay, Bisexual, Transexual i Intersexual)

La pel·lícula tracta de què la protagonista, una noia la qual el seu nom és Laure, es muda a una casa nova amb la seva germana Jeanne i els seus pares.

Laure aprofita que ningú la coneix, amb això em refereixo que ningú sap el seu genere, i es fa anomenar Michael. Els nens i nenes el van acollir de bona manera, sobretot la Lisa… La Lisa, una nena alta amb cabell llarg i llis, va ser la que va acollir de millor manera a la Laure bé en aquell cas es pot dir que al Michael.

Els dies passaven i la Lisa començava a sentir coses pel Michael/Laure, segons ella el Michael/Laure era diferent a la resta de nois. Tot anava de rosetes fins que van arribar els problemes com per exemple que el grup de nens i noies anaven a fer un bany i el Michael/Laure es va tindrà que posar plastilina al seu banyador per simular el seu membre.

Finalment la mare s’acaba enterant de l ocurrit i obliga al Michael/Laure que digui la veritat a la Lisa i companyia.

Jo crec que el missatge d’aquesta pel·lícula es que mai siguis qui no ets i que si vols realment ser de tal manera que no tinguis por en dir-ho o ensenyar-ho.