Per començar la primera situacio de quart hem vist la pel·licula outbreak que va sobre les malalties.

Ens explica que les malalties les porten els animals en aquest cas el mico. El mico es trobava a l’Africa d’on venia l’enfermetat. El mico el captura i el porten a EE.UU i el posen a la venta, però no el volien perque era mascle llavors el que l’havia portat el deixar lliure. El venedor i el que al va portar es van començar a posar malament i van morir.

El mico anava per lliure passen la malaltia i un home tenia la enfermetat i va anar a cinema i tots van tindre la malaltia. L’hospital esta tot ple i uns van començar a buscar una cura i no trobaven, fins que un home diu que el mico que han portat te la cura llavors dos homes comença’n a buscar a mico, el mico estava amb una nena a un bosc cada dia i la seva mare va escoltar la ràdio deien que no s’apropin a qualsevol mico i li diu a la seva filla que deixi el mico.

Els dos homes intenta’n arriba però els militars van per ells perquè és pensa’n que tenen la malaltia i en mitj del aire comença a fer acrobàcies fins que el despisten i arriben a la casa on estava el mico aprop. El captura’n i el porten a la sala on investiguen i de s’opte apareix un avió amb una bomba, el dos homes diuen que no ho fecin perque tenen la cura i els del avió al final no la van tirar i la van tirar a l’aigua. Els dos homes van començar a trobar la cura i la van repartir per l’hospital i tots es van curar.

A mi aquesta pel·lícula no m’agradat perque sempre el final tot acaba bé.