Sortida a La Casa Milà (La Pedrera)

El dia 24 d’octubre de 2016 els nens de 1r d’ESO de l’institut Viladomat de Barcelona hem anat a La Casa Milà, més coneguda pel nom de La Pedrera. Aquesta magnífica obra d’arquitectura només podia ser construïda per el gran Antoni Gaudí, que fou un dels millors arquitectes que tingué aquesta preciosa ciutat: Barcelona.

Aquesta casa va ser construïda entre el 1906 i el 1912 per a la família Milà (bé millor dit ells la van fer construir per poder-hi viure, la va construir Gaudí), però com mantenir la casa era molt car doncs la van vendre i va anar passant per diferents mans fins al dia d’avui que es pot visitar (pagant).

A la visita ens van fer un taller i ens van explicar tot el que us he explicat i més. Vam passar per diferents sales i espais de la casa com per exemple el pati interior més gran, el terrat on ens van explicar cada tipus de xemeneia i de que estaven fetes. Ens van dir que Gaudí es va inspirar en la natura per construir la casa, perquè per exemple el sostre de les golfes representava la columna vertebral d’una balena, també estava ple de pintures de colors molt vius…

Va ser una visita força interessant però una mica sosa.img_44491