SORTIDA AL MUSEU DE LA MATEMÀTICA

És dia 20 de gener i amb el nostre institut els alumnes de 1r d’ESO hem anat al MMACA: el Museu de Matemàtiques de Catalunya, a Cornellà.

Hem sortit sobre les 10:00 de l’insti per anar cap als ferrocarrils de Plaça Espanya que serien els que ens portarien a la estació més propera al museu. La parada d’Almeda. Un cop hem sortit ens hem dirigit directament cap al lloc indicat: el museu.

Un cop hem arribat al museu ens han dividit en 2 grups per poder fer la visita, guiada per uns quants “monitors” que han sigut els encarregats de explicar-nos que era què i per a què servia. En realitat no era un museu que estava tot en vitrines i no es podia tocar res. Al contrari!!! Es podia tocar tot. Eren problemes matemàtics però que no era tant de imaginar-te les coses sinó de poder-les fer però tenint-les a les mans. Així doncs hem estat entre explicacions i proves fins quasi les 13:00.

Com plovia no ens hem pogut quedar en un parc que hi havia sinó que hem hagut de anar directament cap el metro.

Jo personalment hem pensava que seria un rollo de sortida, però ha estat molt interessant fins al punt que m’ha agradat i tot.

Us animo a que aneu!!!baixaimages