Si sóc sincera, al principi pensava que la gent exagerava quan deia que li encantava aquesta sèrie, ja que pensava que era un simple atrac. Això si, vaig canviar d’opinió en el primer capítol!

La casa de paper és una sèrie espanyola estrenada el 2017 que té molta intriga i una mica d’humor negre. Vuit lladres prenen ostatges a la Casa Reial de la Moneda de Moneda espanyola, mentre que un geni criminal, el professor, manipula a la policia per dur a terme el seu pla. El més estrany és que atraquen al banc, però no roben diners.

La primera temporada té 13 capítols de 50 minuts. La sèrie està narrada en primera persona per la Tòquio, una noia que és buscada per la policia i reclutada pel professor per realitzar el robatori més gran de la història. 

58.jpg

Al final acabes agafant carinyo amb tots els personatges, ja que van explicant una miqueta de la vida de cada un. Si hagués de triar el meu personatge preferit, seria el professor, simplement perquè és un geni. En canvi, si hagués d’escollir el personatge que em representi més, clarament seria la Tòquio, ja que m’he sentit identificada en molts moments.

Us juro que si la veieu, m’agraireu aquesta recomanació, ja que no podreu deixar de pensar en què va passar, i us acabareu enganxant. Ja està a Netflix la segona temporada completa, ara ja estan rodant la 3a temporada. Si no hi ha cap problema, s’estrenarà el novembre de 2019.

Espero que us agradi tant com a mi!