El 20 de novembre vam anar al palau Robert, on vam anar a veure una exposició sobre les fotografies de al Joana Biarnés, que va ser una de les primeres fotoperiodistes d’Espanya/Catalunya, que va tenir molt èxit per haver triunfat al món de la fotografia ja que ha col·laborat amb el diari Pueblo, amb ABC va muntar la seva pròpia empresa i actualment té un restaurant que es diu Cana Joana .

“L’exposició tenía 90 fotografies molt ven seleccionades , tot i que va ser una mica curta” explicava Ainara junt amb el Marc, que deia que estaven, en cert punt, massa apilades i juntes, i que donava la sensació de ser molt curta.

Les fotografies de l’exposició estaven fetes durant els anys 60-80 (com totes les demés que va fer), i les va fer sobre  la la societat, la moda, artistes, cinema, biografies i famosos.

El premi més important que va rebre va ser el premi de la creu de Sant Jordi per haver lluitat contra el masclisme.

La fotografía més destacada de l’obra i una de les més importants a la seva propia carrera es aquesta:“Aquesta es una de les fotografies que més em va agradar de l’exposició ja que es molt creativa i molt expressiva” explicava la blau a la sortida de l’exposició.