En començar la nova situació d’aprenentatge “internet i les xarxes socials” hem vist un capítol de Black Mirror que es titulava””.

Aquest capítol comença amb l’assassinat d’una dona. Poc després es descobreix que la dona va ser matada per una abella, i que ella, hores abans havia sigut rebutjada per molta gent a les xarxes socials que posava #Deathto i el seu nom.

Els assassinats es repetien Amb els mateixos factors: cada dia la persona que era més votada amb el #Deathto i el seu nom l’atacava una abella perforant-li el cervell des de l’orella.

Els policies i militars intenten parar aquest procés de mort selectiu i al final es descobreix que les persones que morien eren només un esquer per a les persones que utilitzaven el #Deathto que eren enregistrades i víctimes de les abelles. El final del capítol queda mitj obert quan una de les investigadores desapareix i de sobte truca dient que ja sap qui ha sigut.

En la meva opinió ha sigut la millor pel·lícula, ja que era entretinguda i a més a més encaixava molt bé amb la situació d’aprenentatge, ja que parlava de les malifetes que es fan a internet.