“Quiero ser como Beckham” es una pel·lícula d’acció on la protagonista Jess oculta als seus pares que li agrada el futbol, ja que a la seva religió hindú no s’accepta que les dones juguin a futbol, i a part, està mal vist que les dones participin en esports d’homes.

La Julie, l’altre protagonista principal en l’història veu jugar a la Jess i la recomana d’anar a jugar al seu equip de futbol femení, i es fan intimes amigues.

Al llarg de la pel·lícula la Jess i la Julie van prosperen en el seu joc i van guanyant diferents equips fins a arribar a la final.

A la Jess li comença a agradar l’entrenador i l’entrenador sent el mateix. En canvi a la Julie no li va agradar això, ja que ella feia temps que intentava conquerir el cor de l’entrenador, i ella, i la Jess, deixen de ser amigues.

A part de tindre un conflicte amb la Julie, la Jess també la té amb els seus pares just abans de jugar la final, ja que el seu pare la descobreix al veure-la jugar. Uns dies després, el mateix en què es jugava la final, la seva germana Pinki es casa però ella segueix trista i el seu pare en veure això la deixa jugar. La Jess va arribar a la segona part en el moment on el seu equip perd d’un gol i a l’entrar al camp l’equip comença a remuntar. Quan anaven 2-2 i quasi acabant el partit la Jess chuta un penal que el fica per l’escaire i guanyen la final. Després del partit la Julie i la Jess es reconcilien i acaben sent un altre cop millors amigues.

OPINIÓ:

Crec que la pel·lícula tenia un argument una mica repetitiu respecte altres películes i el final ja se sabia. A part la pel·lícula estava orientada com si fos una sèrie de Disney Chanel i no m’ha convençut gens ni mica.