El divendres 21 de Septembre vam anar al camp de rugby de la foixarda amb els nois de 1r d’Eso per integrar-los a l’institut i per fer-los treballar en equip. Durant l’experiéncia a la foixarda vam fer diferents activitats en forma de rotació (tothom pasava per cada un dels llocs).

Les activitats eren les seguents:

Chut de la pilota: En aquesta activitat haviem de rugby per sobre de la porteria de rugby.

Placatge: Haviem de placar al company anant de genolls mentre ell venia cap a nosaltres, que posavem el cap en un lloc o altre i l’agafavem dels genolls i el tiravem al terre acompanyant-lo.

Placatge passant la pilota: Placavem a un company (que portva protecció), passavem la pilota enrere a la nostre parella i ell/ella feia el mateix.

2 contra 1: Feiem parelles i intentavem creuar la línea en la que es plantava la pilota, amb l’entrenador de contrincant, que intentava placarnos.

Zintes: feiem una mena de “zintes” en les que passavem la pilota als companys seguint una mena d’estratègia.

Aixecar al company: Ens posavem en grups de 3 i dues persones intentaven aixecar a l’altre per les cames.

Carrera ajupits: Feiem una carrera amb la posició d’atac del rugby (mig ajupits, genolls sense tocar el terre i cul enfora)

Després d’aquestes activitats ens van deixar 30 minuts de descans per l’esmorzar i després vam tornar a classe sobre les 12:30.