Introducció

Durant les classes de socials de la situació d’aprenentatge 304 hem treballat la reforma i la contrareforma fent així dos treballs; un visual thinking i un audiovisual.

Idea:

La nostra idea va ser fer un audiovisual on poséssim l’àudio mentre dibuixàvem el contingut i posar el vídeo en càmera ràpida per tal que l’àudio i el vídeo estiguessin sincronitzats.

Procés creació audiovisual:

Vam començar per resumir els textos dels diferents temes tractats dintre de la reforma i la contrareforma, que després els vam gravar a àudio. Com ja teníem el contingut i l’àudio fets ens vam centrar en fer la part visual, on vam fer un esquema dels dibuixos que posaríem al vídeo, després els vam passar a net dibuixant molt fluix per tal que no es veiés gaire i finalment vam gravar al Gabriel dibuixant-los a retolador.

Complicacions

Durant el procés de gravació dels àudios el Dani no va poder vindre, perquè estava malalt. Durant el procés d’edició a la Laia se li van esborrar accidentalment els àudios i vam haver de fer-los un altre cop.

Distribució de la feina:

·Tots els membres del grup vam gravar els àudios.

·La Laia, el Dani i jo vam resumir els textos.

·La Laia i jo vam dibuixar a llapis i fluixet els dibuixos que sortirien al vídeo.

·El Gabriel va passar els dibuixos a retolador mentre el gravàvem.

·La Laia va editar el vídeo.

Conclusió

Durant el procés de creació d’aquest audiovisual ens hem distribuït bé la feina, ja que tot i faltar el Dani un dia, i jo i el Gabriel faltar durant la vaga, hem pogut arreglar les complicacions i hem treballat més o menys per igual. Crec que el treball ha sortit prou bé tot i que per millorar-lo hauríem d’haver gravat la part del vídeo amb trípode.

TREBALL QUE MÉS M’HA AGRADAT

Els dos vídeos que més m’han agradat han sigut els del grup 2 i 3, ja que en el cas del grup 2 tenien una molt bona edició, amb un treball simple, però ben explicat i resumit, on s’entenia gairebé tot. Com a millora faria al Manu gravar més lent la seva part, ja que anava massa ràpid.

En el cas del grup 3 m’ha agradat pel seu contingut i la seva idea de dibuixar mentre gravaven i posar la veu de fons, on crec que han fet millor que nosaltres un detall important: l’estabilitat de la càmera. Com a millora faria que el Yonas i el Ramón participessin més.