Aquesta pel·lícula tracta sobre un entrenador de basquet que porta un negoci però que a part es presenta a un institut d’un barri no molt bo on està destinat a treballar amb uns adolescents molt conflictius i desinteressats. L’entrenador Carter té un fill al qual vol entrenar amb el seu pare i canvia d’institut. L’entrenador Carter s’ho pren molt personalment i no només vol fer d’ells els millors jugadors sinó que també vol que tinguin uns estudis perquè tinguin un futur segur i per tant els fa firmar un contracte on posa que per a jugar han d’aprovar tot amb unes mínimes notes.

Durant el llarg del curs els jugadors comencen a guanyar partits gràcies a l’estricte entrenament de l’entrenador Carter però finalment, quan han de jugar l’últim partit ell tanca la pista a causa que els nois no han complert el contracte. Tots els pares es queixen i obren el gimnàs per la força però els jugadors estan compromesos amb l’entrenador i no volen jugar fins a haver complert amb la seva part.

Finalment l’últim partit no el guanyen però es fan molt bons jugadors i alguns d’ells arriben a anar a la universitat, cosa que en aquell institut era poc comú.

Sincerament aquesta pel·lícula no m’ha agradat massa, ja que crec que es molt irreal i personalment no la miraria si estigués a casa i tingués aquest dret a decidir-ho. Crec que el final era molt esperat i no m’ha agradat perquè tot estaba molt exagerat.