Avui els meus companys de segon i jo hem celebrat el dia mundial de l’activitat física passant el matí practicant diferents esports: tenis platja, rugbi i goalball. També hem fet una coreografia de stepping i hem recorregut un circuit de relleus molt complet.

Allà hem après a treballar el equip i a mantenir una actitud positiva devant l’esport.

La meva activitat preferida ha estat la de goalball. Aquest esport està pensat per a persones cegues, tot i que també pots jugar amb un antifaç. Es juga amb dos equips de tres jugadors. Cadascun d’aquests equips es  col·loca a un extrem de la pista en forma de piràmide i han de marcar gol a l’altre punta de la pista. Com els jugadors no s’hi veuen, la pilota té picarols a dins per que es pugui sentir per on ve. La pilota es para estirant-te a terra i estirant-te tan com puguis per poder arribar a tocar-la.  Aquest esport m’ha agradat perquè ajuda a tenir més empatia amb les persones cegues.

Una cosa que canviaria és l’actitud d’alguna gent, ja que hi ha hagut persones que s’han negat a fer algunes activitats pel simple fet de que no els agradaven o que no eren bons en aquella activitat.