A principi de la primera situació, els meus companys i jo vam veure In Time, una pel·lícula d’acció que narra la història d’un món futurista que té com a moneda el temps. Els ciutadans tenen un comptador al braç i per comprar o pagar serveis donen part del temps que hi ha en ell. La ciutat està dividida en el que es considerarien “barris”, però està molt més controlada la seva entrada i  sortida. Tothom en aquest món deixa d’envellir als vint-i-cinc anys i no mor fins que se li acaba el temps al comptador. Òbviament els rics viuen molt més que els pobres.

En Will, el protagonista viu a un dels barris més pobres, però un home ric i cansat de viure li regala un segle per després suïcidar-se. Això fa que els guardians del temps creguin que l’ha robat, i comença una persecució que condueix al Will a un dels barris més rics. Allà assisteix a una festa i coneix a la Sylvia, la filla d’un dels homes amb més temps del món. Intima amb ella i, després de ser descobert pels guardians, se la emporta com a hostatge lluny d’allà, però es desperten a un pont amb només 24 hores de vida als seus comptadors. Llavors la Sylvia s’alia amb en Will i comencen una vida de robar als rics per a la gent pobra i per a ells mateixos. La història acaba amb els dos robant-li al pare de la Sylvia, que tenia cosa d’un milió d’anys a la seva caixa forta.

Com sóc fan de les pel·lícules d’acció, aquesta m’ha semblat molt entretinguda. La trama és interessant i he connectat amb els personatges.