A classe de música els meus companys i jo hem hagut de fer una tasca que consistia en escriure un rap a partir d’una base musical amb Incredibox. El tema del rap havia de relacionar-se amb alguna discriminació i crítica social. Jo he parlat sobre l’assetjament masclista en un rap d’uns cinquanta segons que es diu Espavila.

El primer que vaig fer va ser crear la base, la qual cosa em va resultar una mica pesada perquè totes les mescles em sonaven molt semblants, així que vaig acabar optant per una base amb molt de beatboxing per marcar els tempos i donar-li un aire més potent. Quan vaig acabar amb la base, vaig començar a pensar en la lletra. Vaig entrar a Spotify per inspirar-me en alguns rapers l’estil dels quals m’agrada, com ara Eminem, que juga molt amb els ritmes, o RM, que té una dicció i entonació molt bona. Després d’això vaig agafar un paper i vaig començar a escriure vers per vers fins que van sortir tres estrofes que no em sonaven malament, així que em vaig gravar rapejant-les i vaig acabar tenint el meu rap.

Aquesta activitat m’ha semblat molt interessant i divertida, a més de que ens ha servit per expressar-nos d’una manera amb la que ens sentim còmodes i familiaritzats.