El dia 12 de setembre vam començar el nou curs. Estàvem a punt de fer quart d’ESO, i tothom semblava emocionat d’alguna manera.

El dia va començar entre abraçades de retrobament i converses per posar-se al dia, fins que vam entrar tots a la sala Neus Català perquè en Pablo ens fes un discurs d’introducció i ens cridés nom per nom per formar les classes i, personalment, estic satisfeta amb el meu grup, i la gent més propera a mi amb la que he coincidit estan d’acord amb mi.

A l’entrar a les classes, tothom va seure a on li va semblar, i aixi va estar tots fins que la Victòria, la nostra tutora, ens va dir els grups de treball. He de dir que no em disgusta el meu nou grup, però tampoc diré que sigui el millor en el que he estat, ja que l’any passat vaig estar en un grup que em va encantar i ara dues terceres parts del grup tornen a estar juntes, així que em sento una mica frustrada, però igualment faré funcionar el grup en el que estic i intentaré que la convivència sigui harmoniosa tota l’estona.

Un cop estàvem tots asseguts, la Victòria ens va parlar de l’horari que vam copiar tots a la nova agenda, i ens va dir que creéssim les carpetes de les situacions i comencéssim a treballar en les entrades al Portfoli, tot i que questa última part no va poder dur-se a terme, ja que va arribar l’hora de marxar.

En conclusió, el primer dia ha estat curt, però ha servit per fer una presa de contacte abans de començar les classes i m’ha alegrat veure a tothom un altre cop.