Com sempre a tots els instituts se celebra una festa molt especial, Carnaval. Però en el nostre institut el Carnaval és una mica decepcionant.

Aquesta festa, aquest any, ha sigut avorrida i pesada. Només pensava en anar-me’n a casa. Sé que sembla aquí com si fos l’infern i la veritat és que no estava super malament, però aquesta és la meva opinió. Abans de dir perquè no em va agradar el Carnaval d’aquest any, vull donar les gràcies a la gent que va organitzar aquesta festa i que no es prenguin les meves crítiques malament.

Per començar, ens van dir uns dies abans que no podíem anar disfressats a primera hora. Bàsicament que ens haurem de canviar a l’institut. No perquè no volguessin que no ens disfressem (suposo), sinó perquè a primera hora faríem classe normal. A mi aquest fet no em fa importar gaire, ja que no em disfresso molt. Sí que m’agrada però no m’emociona el carnaval. Però entenc que a la gent que havia fet una disfressa de 10, el complicat que era per ells/es i el pal que fa canviar-te a l’institut.

Arriba el moment del veritable Carnaval. Primer vam fer un concurs de talents, però més aviat una mostra de talents, ja que no hi havia premi. Això, sincerament, va ser el millor de tot. Hi havia gent que ho va fer molt bé i, encara que fossin molt pocs, va ser molt divertit i interessant.

Llavors era el moment del concurs de disfresses. Aquest va ser un desastre. Abans de res, diré que a la classe (quan encara estàvem fent classe) ens van donar un paperet per votar al concurs. Però quan els participants es van presentar i va ser l’hora de votar, no van tenir en compte els bots i el jurat va ser qui va decidir. Això és el que recordo, potser estic equivocada, però ho dubto.

Per acabar, van posar cansons famoses i la gent es va posar a ballar. Jo no vaig ballar ni res. Aquella imatge em donava vergonya agena. Però entenc perfectament que la gent s’ho passes molt bé. Que em dones aquella impresió i que jo, no m’ho passes bé, és cosa meva.

Espero que l’any que ve sigui més divertit. Gràcies per llegit la meva opinió sobre Carnaval.