En la tutoria de divendres hem fet una activitat que es diu “Tu saps, tu tries”, on havíem de triar entre diferents decisions per completar una història d’una tarda de divendres. Aquesta ha estat la meva història:

La primera situació que he triat és, el divendres després de l’institut quedar-me a casa descansant o veient alguna pel·li. Com que triant aquesta opció la història s’acaba aquí, he triat l’opció de sortir amb els meus amics, al cinema o a casa d’algun d’ells. Després de passar una tarda amb els amics, jo el que faria seria tornar a casa; però un altre cop, si me’n vaig a casa la història s’acaba aquí. Llavors vaig amb els meus amics a prendre algo, i passa una sèrie de situacions: m’ofereixen alcohol, ho rebutjo, em conviden a una festa i accepto (encara que jo personalment hagués tornat a casa) i haig de prendre diverses decisions que poden afectar a la meva salut o la d’altres.

Aquesta activitat m’ha agradat, i crec que pot servir per conscienciar una mica més de què tot el que fem té les seves conseqüències.