The Umbrella Academy és una sèrie de Netflix, basada en els còmics de Gerard Way i Gabriel Bá, que vaig acabar l’altre dia. Només té una temporada, ja que va estrenar el 15 de febrer d’aquest any; i ja han confirmat una segona temporada. Actualment és una de les meves sèries preferides, juntament amb Stranger Things (Netflix) i Riverdale (The CW). Us deixo aquí el tràiler.

Al voltant del món, un dia d’octubre de l’any 1989, van néixer de sobte set nens, dues nenes i cinc nens. Les noies que els van parir no estaven embarassades, però d’un segon a l’altre van parir aquests nens particulars. I resulta que tots tenien un poder especial, i per això van ser adoptats per un ric americà: Sir Reginald Hargreeves. Aquest home els va criar com a experiments, de fet els va anomenar amb números. Els entrena perquè siguin superherois, menys a la número 7, ja que es pensa que no en té cap poder especial. També va construir un robot amb forma humana perquè sigués la seva mare, la Grace. Aquesta dona és la que els dona amor i cuida d’ells, també els dona noms:

  • Number 1: Luther, força sobrenatural
  • Number 2: Diego, aguanta la respiració durant molt de temps, també és expert en llançar ganivets
  • Number 3: Allison, només amb dir “He escoltat un rumor…” pot fer que la gent faci el que ella diu
  • Number 4: Klaus, pot contactar amb els morts
  • Number 5: Five (desaparegut), pot viatjar en el temps
  • Number 6: Ben (mort), podia invocar monstres interdimensionals des de dins seu
  • Number 7: Vanya, es desconeixen els poders

I aquests són els protagonistes de la sèrie. La història comença quan es reuneixen els cinc germans (els números 1, 2, 3, 4 i 7) per culpa de la mort del seu pare. Quan de sobte apareix en Cinc, que era al futur (el seu poder és viatjar en el temps) i els avisa de l’apocalipsi que hi haurà en vuit dies, els Hargreeves han d’unir forces per evitar-ho

Com he dit abans, aquesta és una de les meves sèries preferides actualment, i espero amb molta il·lusió la segona temporada – que encara no s’ha començat a rodar.