El curs vinent, 2020- 2021, em quedaré per fer batxillerat al Viladomat. Encara no tinc decidit si faré l’humanístic o el social; personalment m’agrada més el primer, però a casa prefereixen que faci el segon (que em “servirà més al futur”, diuen). No obstant això, el batxillerat que m’encantaria fer és l’escènic, ja que d’ençà que tinc memòria vull dedicar-me a l’actuació. L’artístic també era una opció que m’agradava, em feia especial il·lusió fer cultura audiovisual i aprendre molt sobre el cine i la seva història. Al cap i a la fi, com ja he dit abans, això és el que vull fer i el que m’apassiona.

Però com és difícil triomfar en el món actoral, els meus pares em diuen que faci una carrera alternativa, per poder viure d’alguna cosa. Llavors havia pensat estudiar periodisme, de les úniques carreres que no em desagrada tant. També m’interessa el disseny i la moda; aquestes dues carreres són les que em podria plantejar a l’hora de buscar feina. Després hi ha la literatura, els idiomes i la història, que no em desagraden, però no m’agradaria – gens – treballar d’alguna cosa d’aquestes en un futur.

Els meus pares diuen que encara sóc molt jove, i que sempre puc estudiar més d’una cosa si l’anterior no m’acaba d’agradar. Només espero no acabar treballant d’alguna cosa que no m’agrada per poder sobreviure, o que estudiar carreres no vulgui dir haver de posar tota la meva atenció en la universitat i no tenir temps de fer el que de veritat vull i m’apassiona: l’actuació.