Avui, dia 8 de gener, hem vist una pel·lícula per començament de situació.

La pel·lícula tractava d’un home, de nom Truman; que era gravat les 24 hores al dia. Al seu voltant, hi havia diferents actors i actrius que interpretaven el paper de familiars, amics, treballadors…

Al principi Truman no sabia que era un show.  Ell creia que estava vivint una vida normal i corrent. Però poc a poc s’en va adonant que el seu poble està ple de càmeras i desideix anar-se.

 

Després de la peli, a classe hem contestat i debatit algunes preguntes sobre la peli.

Primer hem vist com en certes sèries o pel·lícules, li donen molta importància a la publicitat de productes i de com afavoreix aquesta publicitat a la marca.

Després hem discutit sobre el “prototip” que està ben vist a la societat i a que podem o o no podem aspirar.

Seguidament, hem vist comentaris sobre la televisió pura i hem vist que, avui en dia no hi ha quasi be aquests tipus de televisió. Perquè, ara, ni els reality shows són televisions pures ja que, escolleixen persones que tenen tendència a barrellar-se i els hi donen arguments per fer-ho.

Desprès vam estar contestant a la forma d’actuar dels personatges i vam veure que són similars als de la televisió avui en dia. Avui, quan van un programa de televisió, fan molta propaganda a segons quines marques.

També vam veure els programes semblants a EL SHOW DE TRUMAN i, hi ha bastants. Però crec que no són programes especialistes en cultura. Es a dir, que ara fiquen a gent molt vulgar que només fan que cridar.