Avui dia 14 de maig, hem iniciat la situació d’Internet.

Per fer-ho, hem vist un capítol de la famosa sèrie de Netflix, Black mirror. Aquesta sèrie és coneguda perquè tracta temes de la tecnologia, com ens ha canviat i ens canviarà la vida.

Hem vist l’últim capítol fins al moment. Tractava sobre una sèrie d’assessinats que els policies no sabien que passava ja que, les víctimes es donàven cops o es tallaven fins a matar-se

Després de l’autopsia de la primera víctima, van descobrir hi havien uns drons d’abelles dintre del seu cervell. Aquestes abelles anaven fins al fons del seu cervell i els provocava un mal horrible que feia que es suicidaven.

Aquestes abelles eren dirigides a les victimes amb un tweet que era “#DeathTo”. El famòs que més #DeathTo tenia, era assessinat abans de les cinc de la tarda.

Però això no era més que una tapadera. Els autèntics objectius era la gent que publicava els tweet. Un dia, els policies van descobrir l’objectiu del hacker que va fer ho de les abelles i ho van intentar parar. Però un agent del govern els va interrompre i va fer desactivar tot. Al principi tot va anar bé però de cop es va caure el sistema i les abelles van atacar a tots els usuaris que van utilitzar el #DeathTo.

A mi, aquest capítol m’ha fet penar bastant. Crec que si seguim utilitza