Durant la situació 307 he aprés moltes coses, per exemple el nom de les comarques de Catalunya, a elaborar una enquesta i redactar un informe amb els resultats obtinguts, a passar de massa a mols i de mols a àtoms o molécules i al revés, a calcular la mitjana, mode, rang, mediana, desviació típica, variança 0 la desviació mitjana.

M’ha agradat bastant tot el que hem aprés però destacaría la pràctica que hem fet amb la Amparo perquè fa que aprendre sigui més dinàmic i poder veure la teoría que ens han explicat. També m’ha agradat aprendre totes les comarques de Catalunya perquè així ara puc mirar un mapa i saber on esta cada comarca. Les classes de mates m’han agradat perquè no han sigut difícils. Han sigut molt divertides les classes d’educació física perquè hem experimentat sensacions noves com correr amb els ulls vendats i em sembla molt bonic fer esports adaptats i consiencar-nos de les dificultats que passa alguna gent.

El que cambiaria de la situació ha estat sobretot el temps que hem tingut per a preparar les activitats de l’Aura. En general tot ha estat molt bé en aquesta situació. Considero que tot ha estat molt acertat i en general hem tingut temps per a tot.