El passat dia 30 de Gener van venir els de l’institut Nàutica de Barcelona, van dividir-se en tres grups i un va anar a cada classe. A l’A ensenyaven que fer en cas de veure a algú desplomar-se al carrer: fer un PAS, primer Protegir, tant a tu com a la víctima, després Alertar, tot trucant al 112 i per últim Socórrer, seguint un Procés que ens van explicar.

A la classe del B van explicar-nos que hi ha un esport, molt popular a Austràlia que consisteix en fer proves de salvament, tant en piscines com en mar obert. També ens van explicar quines sortides tenies si feies el grau mitjà i superior de socorrisme.

Al C van explicar-nos que eren els primers auxilis, quins perills hi havia a les costes del Mediterrani i ens van ensenyar un tauró minúscul.

Nosaltres creiem que ha estat molt bé, és molt instructiu i com ja van comentar a la xerrada, pot salvar la vida a algú. És important que aquest tipus de xerrades es facin a instituts. El tipus de situació que ens van ensenyar a treure endavant, és més freqüent del que pensem, i d’aquesta manera podríem salvar una vida.

El que canviaríem és que afegiríem una mica de temps perquè era una mica justet de temps.