IDENTITATS

Comencem la situació d’aprenentatge Identitats, una situació en la qual treballarem com són els humans, com estan fets i com reaccionen a les coses quotidianes.

A la situació hi ha 3 apartats:

  • JO SOC DINTRE D’UN GRUP
  • SOC COM SOC PELS MEUS ÀTOMS
  • IDENTITAT NACIONAL/IDENTITAT D’ESTATS/GLOBALITZACIÓ

A cada un d’aquests apartats es treballen els diferents àmbits i les diferents matèries.

A “Jo soc dintre d’un grup” treballarem matèries on la feina que farem serà relacionada amb com funcionen els grups. Això, dona molta jugabilitat, ja que es pot parlar dels grups de gent o de qualsevol altra mena de grups, com conjunts de coses del nostre cos, com les cèl·lules, grups del que sigui. En aquest tema treballarem matèries més de llengües, podrem estudiar coses relacionades amb la sintaxi i farem coses d’ortografia.

Un àtom

A “Soc com soc pels meus àtoms”, es treballaran, òbviament, matèries científiques: mates, tecnologia, biologia… Es treballarà amb xifres molt petites, parlarem, com diu el títol, dels àtoms, i a biologia parlarem del cos humà, de la reproducció i moltes coses relacionades amb aquest tipus de matèria tan diminuta.

I finalment, a “Identitat nacional/Identitat d’estats/Globalització”, treballarem àmbits més socials, part de matemàtiques i tot el que farem a música. Seguirem amb una mica de continuïtat la situació anterior i tindrem present el mapamundi per a poder parlar d’altres cultures i societats.

Crec que serà una situació molt interessant, que parlarem sobre un tema molt important i que segur que ens ho passarem molt bé.