Conferència a la Global MoodleMoot!!!

Avui dia 20 de Novembre del 2019, hem fet una conferència davant del creador del Moodle!

Nosaltres som un institut que tot el material per a treballar el busquem al Moodle. Els professors penjen les coses que fem servir per a aprendre, el Moodle és una aplicació que els permet penjar tot el temari sense la necessitat de llibres. Gràcies a aquest ús intensiu de la plataforma, els desenvolupadors ens van dir d’anar a la conferència mundial de Moodle que aquest any se celebrava a Barcelona.

Durant uns quants dies vam estar preparant una presentació que ens serviria per ajudar, amb idees nostres, a fer un millor desenvolupament de Moodle.

Avui ha sigut el dia que hem pogut exposar les nostres idees davant d’en Martin Dougiamas, el creador de la, probablement més utilitzada, gran aplicació per a l’ensenyament.

Ha sigut tot una passada! Després d’haver fet la presentació, hem anat a una sala amb un esplèndid banquet de menjar per esmorzar. Això sí que ha sigut una passada.

Després hem anat a diferents presentacions de la MoodleMoot on hem après algunes coses que ens faciliten l’ús de la plataforma.

M’ho he passat molt bé, i crec sincerament que el grup del Viladomat que hem anat, ho hem “petat”!!!