“En creuar el límit”, obertura SA402

Avui, dia 28 d’octubre hem fet l’obertura de la situació d’aprenentatge 402 Tempus fugit. Per fer l’obertura hem vist una pel·lícula, la qual anomenada Extrem Measures, “En creuar el límit”.

Aquesta és una pel·lícula gravada als EUA i portada als cinemes l’any 1996.

Guy Luthan és un prestigiós cirurgià que un dia ha d’atendre a un pacient que va ingressar a l’hospital despullat després que la policia el trobés al carrer. El pacient, amb moltes convulsions i una una inestabilitat cardiovascular, a més d’una important cicatriu que suggereix que l’han intervingut quirúrgicament no fa molt de temps. No obstant això, tot es veurà embolicat en un misteri quan el pacient mori. Guy Luthan comença a investigar què ha passat però, quan se’n vol adonar, els informes del pacient, l’autòpsia i totes les seves proves clíniques han desaparegut. A més, el cirurgià és acusat de posseir cocaïna, cosa que acaba amb la seva expulsió immediata de l’hospital. Tanmateix, això només li suposa que s’interessi cada vegada més pel cas del pacient mort, ja que sembla que algú no vol que segueixi investigant. Al final, la veritat serà més impactant del que un pogués pensar en un primer moment.

La pel·lícula és força dolenta, però s’ha de tenir en compte que va ser rodada el 1996 i que té coses força interessant tot i la època en què es va fer la peli.

A mi no m’ha agradat gaire, i no sé perquè serveix aquesta pel·lícula sobre la nova situació d’aprenentatge, però tot i això, ja veurem la intenció d’haver vist aquest film de Michael Apted.