És una fantàstica història de cinc amigues de les quals mor una i les altres quatre s’enreden en un món de mentides, amenaces i secrets. La història gira entorn d’un grup misteriós de persones que intenten fer-los mal.

Situada a la ciutat fictícia de Rosewood, Pennsylvania, la sèrie segueix la vida de Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson), Emily Fields (Shay Mitchell) i Ària Montgomery (Lucy Hale), quatre noies el grup d’amigues es dissol després de la desaparició del seu líder, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse). Un any més tard, comencen a rebre missatges d’una misteriosa persona sota el pseudònim de «A», qui les extorsiona, fa xantatge i també amenaça amb exposar els seus secrets. Al principi, elles pensen que és Alison, però en descobrir el seu cadàver, s’adonen que algú més coneix els seus secrets, inclòs els que pensaven que només Alison sabia. Posteriorment, s’adonen que «A» també aguaitava a Alison. «Les mentideres» -com se les denomina- segueixen obtenint informació sobre «A», la desaparició i mort d’Alison i el seu assassí. Al llarg de la història, es troben i s’enfronten amb més secrets, mentides, enganys, traïcions, amenaces, xantatges, perills, i fins a arriscar les seves vides per intentar esbrinar qui és «A» i què vol.

Aquesta sèrie t’omplirà de misteri i emoció, tot el temps voldràs saber més i més sobre el que passarà després, encara que són molts capítols, cada un revela nous secrets i crea més misteris, i és més interessant que l’anterior.