El 8 de març és el dia de la Dona. Nosaltres els de 1r d’ESO vam anar a la nostra escola . Jo quan estudiava a l’Escola Mallorca vaig anar amb la Yira, Júlia i l‘Llya que també anaven a la mateixa escola. Ens van dir que allà havíem de fer una presentació de qui era la Shirin Ebadi. Shirin Ebadi era una dona iraniana, és lluitadora que vol que els homes i les dones tinguin els mateixos drets. Després de fer aquella presentació vam crear dos jocs nosaltres mateixes per alumnes de 6è. El primer joc consistia que havíem d’agafar un paperet que havíem preparat. Exemple: El teu home et dóna una bufetada. I ells havien d’actuar, com ells és sentirien en aquell moment. El segon lloc consistia en què teníem 2 cartolines, en una posava, no es pot, i en l’altre posava si es pot. En uns fulls hi havien dibuixos. Exemple: si es pot: La burka si es pot posar a l’Iran.  Exemple: no es pot: Les dones no poden fumar. Després d’una llarga estona amb ells, la Pilar ens va deixar visitar a les nostres professores, això ens va fer molt feliç.

A mi em va agradar molt estudiar sobre la Shirin Ebadi, també he après moltes coses sobre l’Islam que no sabia.

Documet Shirin Ebadi     https://docs.google.com/a/institutviladomat.cat/presentation/d/1PRH-FxHlbSrwj3D3Cydhmm8s0D79vupAjZ-hzZ8QdhM/edit?usp=sharing