Aquesta pel·lícula tracta d’una nena que se sent nen i quan es muda a una altra casa, decideix fer-se passar per nen. Jo durant el principi de la pel·lícula creia que la Laure era un nen, sobretot per la seva aparença, ja que en portar el cabell curt semblava un noi.

Amb l’expressió “de nens” o “de nenes” hem pogut observar diverses situacions. La primera ha sigut quan tots els nois volien jugar a futbol i la Lisa no volia i tots els nois li deien que ella no podia jugar, que havia de ser l’animadora. La Laure per encaixar en aquesta colla el que fa és comportar-se com els altres nens, com per exemple treure’s la samarreta, escopir mentre juga, barallar-se…

Jo considero que la Laure no se sent identificada simplement com a noia i vol ser un noi. Crec que és possible que a la seva edat tingui totalment clara la seva identitat, perquè encara que sigui petit, pot no sentir-se com a noia i voler ser un noi. Jo crec que la nostra identitat està en contínua construcció, ja que un dia pots pensar que et sents noia simplement perquè és amb el sexe que has nascut i un altre dia acceptis que no et sents noia encara que tinguis aquest cos.

Quan la Laure explica a la seva mare que té una amiga i arriba maquillada la mare s’alegra molt de què tingui una amiga i solament quan veu que va maquillada li diu que està molt guapa. Quan la mare descobreix que es fa passar com un nen, li pega una bufetada i fa que es vesteixi amb un vestit i anar a tots els amics a dir-li que és noia. Crec que la reacció de la Jeanne és la que hauria de tenir tothom. No m’agrada el comportament que han tingut els amics i la mare, crec que no era apropiat.

Els amics no es prenen gens bé la notícia i li fan baixar a la Lisa els pantalons de la Laure per comprovar que és noia. Crec que si la Laure no s’hagués presentat com a Michael, els nens no l’haurien tractat igual, ja que l’haurien tractat com a inferior.

El significat de les sigles LGTBI són lesbianes, gais, transgènere, bisexual i intersexuals. Les lesbianes són les dones que senten una atracció sexual amb altres dones. Els gais són els homes que senten una atracció sexual amb altres homes. Els transgèneres són les que se senten d’un gènere que acostuma a no correspondre amb el sexe amb el qual neix. Els bisexuals són les persones que senten atracció sexual tant per persones del seu mateix sexe com per persones de l’altre sexe. Per últim, els intersexuals són aquelles persones que han nascut amb genitals o característiques sexuals secundàries que no han estat determinats com a masculins o femenins, o que combinen característiques tant del sexe femení com del masculí.