El divendres 12 d’Abril van anar a la federació de bàdminton de Granollers. Aquell dia vam arribar molt puntuals per poder agafar un tren fins a Granollers. Després d’un distret trajecte vam arribar a les instal·lacions de la federació de bàdminton de Catalunya. Un cop allà vam deixar les coses en uns vestuaris i vam anar a la pista. Primer vam fer unes voltes d’escalfament i després ens van repartir les raquetes. Ens van dir que ens poséssim en parelles, una a cada cantó de la xarxa i que ens anéssim passant la pilota de diferents maneres, com ells ens anaven indicant. Després d’una estona escalfant, vam començar una mena de competició contra les altres parelles. Finalment la Laia i jo vam guanyar tots els partits menys el primer.

La varietat es que aquesta va ser una de les sortides que m’ho vaig passar millor en tota la setmana.