Hola,
Hem presento hem dic Maida i t’estic escrivint aquesta carta bàsicament per donar-te les gràcies.

Sóc un nena de la teva edat, t’estic escrivint des del segle XXI (2019), han canviat molt les coses i tot ha sigut gràcies al que heu fet o esteu fent.

Ara quasi tothom va a l’escola i pot aprendre a fer tot tipus de coses a triar el seu futur, t’explico, després de la revolució industrial es van crear drets pels treballadors, sindicats que ajuden a fer que es respectin aquests drets i lleis per protegir els treballadors i també l’explotació infantil, lamentablement tot això encara no ho gaudeix tothom.

Suposo que tu estàs explotat, jo en canvi vaig a l’escola on puc aprendre mentre tu segurament estàs treballant (més de 15 hores), jo en canvi estic 6 hores aprenent i després ja m’hi han vaig a casa a estudiar o a fer deures. També tinc roba neta segur que tu estàs brut i tens la roba estripada i molt probablement vas descalç. La veritat és que gràcies a això m’estic donant compte de la sort que tinc i de com tot ha canviat només et volia dir gràcies ha valgut la pena que facis tants esforços.

Moltes Gràcies
Maida Khan