Per començar la última situació del curs, SA_307_Frankenstain, vam veure la pel·lícula de Frankenstein de Merie Shelly.

La pel·lícula començava amb la mort de la mare del protagonista, aquest decidia estudiar medicina i ja des del principi tenia ganes de venjança contra la mort. Durant els seus estudis de medicina conèixer a un professor que estava fent un experiment molt misteriós, el professor mor i Victor Frankenstain decideix acabar amb el que el seu gran amic havia començat. Profana algunes tombes per poder obtenir les diferents parts de la seva creació. Mentre la ciutat ha sigut evacuada per la colera i la tuberculosi ell segueix allà. El mostra crear vida i Victor abandona la seva creació. Això ens fa plantegar la seguent pregunta: Qui és el verdader monstre?

Al llarg de la situació anirem enllaçant aquesta pel·lícula amb els diferents temes i assignatures.