En aquesta situació he après moltes coses relacionades amb internet, com ara nous sistemes de començ que l’impliquen, vocabulari que abans no coneixia relacionat amb la xarxa, trucs mètodes de cerca, he seguit una història relacionada amb els usos d’internet, etc.

Però ara us parlaré sobre les “normes” que s’haurien de seguir per fer un bon ús d’internet:

  1. Estigues segur de que el que publiques t’agrada i de que estàs disposat a que TOTHOM ho vegi, ja que qualsevol imatge, document, vídeo o text es pot difondre en qüestió de minuts i pots perdre-hi el control total d’allò que has penjat o compartit.
  2. Evita els enfrontaments a la xarxa, ja que molta gent s’hi pot unir i es pot descontrolar completament i acabar tenint molt males conseqüències.
  3. No n’abusis, ja que pots acabar distanciant-te de la gent que t’envolta i fins i tot deixar de fer coses que t’encantaven per poder estar amb l’ordinador.

Crec que navegar es pot considerar consumir perquè gastes energia del dispositiu.

Un problema de consum a la xarxa es podria solucionar racionant les hores en les que estem connectats, o bé conscienciant a la gent sobre el tema. També es podrien apujar els preus per les dades del mòbil.