Aquest divendres els alumnes de tercer vam acompanyar als nois i noies de primer al Camp Municipal de Rugby la Foixarda, per ajudar-los a integrar-se al canvi que suposa entrar a un nou institut.

Hi vam anar a peu separats per grups, però a l’arribar ens vam barrejar gent de primer i de tercer i vam començar a fer activitats diverses d’iniciació al rugby  com ara placatges, passes, i posicions per a moments específics d’un partit. La  meva activitat preferida va ser en la que ens vam posar en quadrupèdia i vam fer una cursa que vaig guanyar (potser per això em va agradar tant aquesta activitat…).  El monitor ens va ensenyar com posar-nos, i com mantenir-nos rectes. Una altra activitat que em va agradar molt va ser una en la que aixecàvem a algú entre dues persones per tal de que qui estava sent elevat agafés una pilota que anava molt elevada; em va costar entendre com agafar a la meva companya però vam acabar podent fer-ho.

Aquesta sortida m’ha semblat entretinguda i espero que la gent de primer l’hagi trobat profitosa i els hagi servit per començar a conèixer als seus nous companys. A mi m’ha fet acostar-me una mica més a alguns amics de tercer, així que m’alegro d’haver fet aquesta activitat.