Com ja sabreu els alumnes de l’institut Viladomat podem fer 3 tipus d’optatives. Alemany és una d’elles. I és la que jo faig.

A primer els professors ens van dir que Alemany seria una assignatura nova súper “guay” i que en tot cas, si algun dia volguéssim desapuntar-nos, podríem. Doncs no va ser així. Bé a primer era bastant entretingut, ja que a les classes només menjàvem xocolata i fèiem presentacions molt dinàmiques.

A segon vam canviar de professor. Aquest cop era un professor més estricte, però vam aprendre molt amb ell. Sobretot gràcies a les classes de 2h de gramàtica que fèiem. També fèiem exàmens, però eren fàcils i s’aprovava amb bona nota. Bé gairebé tothom treia bona nota.

Ara, a tercer, ens van posar un professor molt borde i amarg. Però després va venir una professora molt més simpàtica. Doncs bé, ara tot és molt millor i més dinàmic que abans. Les dues coses que més m’agraden són que les feines les fem a mà i que són molt senzilles. I les dues que canviària seria canviar els ordinadors per llibres i asseure’ns amb grups més grans.