Aquest curs l’hem iniciat parlant una mica sobre les dones que donen nom als nostres itineraris. Rosalind Franklin, Ada Lovelace i Margaret Meed.

Rosalind Franklin: Rosalind Elsie Franklin va ser una científica britànica que va tenir un paper destacat en la major fita del desenvolupament de la biologia molecular, el descobriment de l’estructura de l’ADN. 

Resultat d'imatges per a "rosalind franklin"
Rosalind Franklin

Ada Lovelace: Ada Augusta Byron King, comtessa de Lovelace, és la primera programadora en la història dels ordinadors. Matemàtica i física, va col·laborar amb Charles Babbage en el disseny d’una màquina analítica capaç de resoldre equacions diferencials. 

Resultat d'imatges per a "ada lovelace"
Ada Lovelace

Margaret Mead: Margaret Mead fou una antropòloga estatunidenca. És considerada com una antropòloga pionera, que va escriure de manera planera per arribar al públic en general. Mead va néixer a Filadèlfia. El 1925, es va desplaçar a la Samoa nord-americana per fer un treball de camp sobre l’adolescència. 

Resultat d'imatges per a "margaret mead"
Margaret Meed

Jo he agafat l’itinerari d’ Ada Lovelace perquè m’agradaria estudiar enginyeria, ja que té moltes sortides cap al món empresarial. I també però vull aprendre més en l’àmbit tecnològic.