Jo he triat la situació de les multiactivitats i decideixo anar a passejar pel centre comercial. Després em donen l’opció d’acabar la tarda i anar-me’n a casa o anar al parc. Jo he decidit anar al parc.

Ara em posen en la situació que, estic amb els meus amics al parc parlant i un altre grup més gran ens ofereix birres i porros. Sincerament en aquest cas no acceptaria la beguda ni els porros. Crec que no és ni el lloc, ni estic amb les persones adequades per fer-ho. Crec que una situació més adequada seria estar a casa d’algú, sabent d’on són les substàncies i amb gent que si em passés alguna cosa s’encarregaria de mi.

Després d’aquesta situació em proposa anar a sopar a una granja. Jo accepto. La situació és que estic amb els meus amics sopant i, la meva amiga major d’edat es demana una birra i, un del seu grup m’ofereix una a mi. La veritat és que no m’agrada la cervesa així que diria que no. I bàsicament per rebutjar aquesta oferta diria la veritat. Suposo que l’acceptaria sense problema i tot seguiria.

Després vaig a una festa. En aquesta festa hi ha molt mal ambient i jo em vull anar. Però una amiga meva em diu que està el noi que li agrada i decideixo quedar-me una estona més per ella. Al cap d’uns minuts un noi ve i ofereix alcohol a la meva amiga. Ella es beu el cubata molt ràpid i li puja de sobte. El noi i la meva amiga estan molt borratxos i junts. Com que la meva amiga passa de mi teòricament decideixo anar-me però de sobte una noia m’avisa que la meva amiga està molt malament. Una noia que hi és a prop ens diu de portar-nos en cotxe però, va massa beguda així que jo no ho trobo una bona opció i rebutjo l’oferta amablement.

Jo en veure-la tan malament decideixo trucar a sa mare i dir-li el que està passant. La seva mare arriba i la porta a l’hospital.

La veritat és que no he entès molt aquesta activitat. Sempre que m’he trobat en una situació com aquesta m’ha sigut molt fàcil rebutjar-la i sortir-me’n. Crec que se bastant bé el que he de fer en cada situació i, tinc bastant present les conseqüències dels meus actes.