Dijous 12 d’abril vam fer la que hauria hagut de ser la tercera activitat cultural, (A causa de la pluja del dia anterior fou la segona).

Vam sortir de l’institut a les 8:25 del matí,en el trajecte vam trobar una mica de caravana però, tot i així, al arribar a Tarragona vam tenir temps suficient per esmorzar abans no arribessin els guies. Amb ells vam visitar casi tota la ciutat romana. Primer vam recórrer part de la muralla romana i vam observar com hi ha “reformes” de l’edat Mitjana, celtes  i d’altres pobles que han aprofitat aquestes instal·lacions per usos propis.  Després vam anar per els túnels subterranis per entrar al circ i vam veure la curva on s’estampaven més carros em les carreres de cavalls, i per tant, la zona més prestigiosa del circ.  Per acabar, vam visitar l’amfiteatre, un lloc que si no hagués estat reformat als anys 60 estaria en runes. Llavors per què Tarragona és patrimoni de la humanitat? Doncs perquè  conviu amb restes de molt pobles més.

Abans de tornar cap a l’institut només quedava dinar a la platja i prendre una mica el sol, (l’únic dia que en va fer per cert).