Avui dia 22 de març del 2019 hem fet el tancament de la situació 404.

Per començar, ha vingut l’Ester Bonal a fer-nos una xerrada sobre la solidaritat i més tard hem fet una activitat. Aquesta constava de dues parts, primer hem fet un joc de cartes que consistia a fer “laboratoris”, és a dir, grups de cartes on les dones que hi apareixien haguessin treballat en el mateix àmbit. Més tard hem hagut de tornar amb els nostres respectius grups cooperatius, triar a quatre de les dones que hem guanyat i pensar quin treball d’investigació podrien haver fet juntes.

En el nostre cas hem arribat a la conclusió que les dones que ens han tocat farien bé una recerca d’algun planeta amb aigua que pogués ser habitable. Hi treballarien des de tots els àmbits i crec que jo podria ajudar a la Margaret Mead en aspectes més antropologics.

Com a penúltima activitat hem mirat la pel·lícula Pride!, relacionada (lògicament) amb aquesta situació de diverses maneres. Una de les quals és que ens ensenya valors molt relacionats, units som millors que sols en una lluita i podem ser qui vulguem ser.