El passat 23 d’Abril vam començar el tercer i últim trimestre de quart de l’ESO, vam inaugurar, per tant, l’últim pas d’un camí que ja s’acaba. La meva persona – per variar – no va assistir a classe el dia de l’obertura de situació. És per això que en comptes de parlar-vos de La Comunidad (que consti que no poso en dubte la seva genialitat com a film) us parlaré una mica de la nova temàtica d’aquest dossier d’aprenentatge.

Bé doncs, avui inauguro la nova corrent d’imatges que marcaran el fil conductor d’aquest trimestre. Les onades. (sí, era un joc de paraules)

I perquè les onades? Doncs hi ha tres principals raons per les quals he decidit fer ús d’aquestes il·lustracions (algun dia em denunciaran per violar polítiques de drets d’autora però de moment hauré de seguir amb el meu dossier d’aprenentatge.) El primer motiu i el més obvi és la relació entre la temàtica i el meu nom ‘Ona’ (Ho sento, ja era hora d’autoatorgar-me una mica de protagonisme). La segona raó és que, últimament (estic sent molt hippy) tinc una nova filosofia de vida; la titulo Surfejar l’Onada. Consisteix en intentar no preocupar-se tant per les coses que són incontrolables per a un mateix, ja que t’estalvies angoixa i temps. Estic intentant autoimposar-me, com a regla, deixar fluir la vida i surar entre els oceans en comptes de, inútilment, nedar a contracorrent. Ara bé, tampoc tinc pensat en tornar-me conformista, es tracta de trobar un equilibri. L’última causa però no menys important per la qual he triat aquest seguit d’imatges és que les onades em semblen precioses.

Pd: Per si us ho preguntàveu; NO, no estic aconseguint surfejar la vida 🙂