BLACK MIRROR

Hated in the Nation. Black Mirror

Avui dia 14 de maig em començat la situació d’Internet i xarxes socials. Per iniciar aquesta situació tan interessant hem vist un capítol de Black MirrorHated in the Nation.

Argument:
Aquest capítol 6 de la temporada 3 va sobre l’ús de les xarxes socials relacionat amb l’assassinat. Tot comença quan la gent comença a utilitzar un hashtag que es diu #DeathTo, que significa #MortA. Quan algú comet un error en públic la gent el comença a insultar i a amenaçar amb aquest hashtag. El que no sap la gent és que la persona que surti més cops amb aquell hashtag serà assassinada mitjançant unes abelles electròniques. Les abelles estan controlades pel govern i una empresa que les ha creat perque les reals s’estan extingint. Al final del capítol descobreixen qui a hakcegat les abelles i també descobreixen que assassinaran a tota la gent que ha utilitzat el #.

 

← Entrada anterior

Entrada següent →