MUSSOL Y LA FORCA

 

Tot comença quan una periodista novella l’envien a cobrir una notícia a una casa okupa, ella pensa que com a molt omplirà una columna per algun lloc del diari però s’emporta una sorpresa. Tot decidida entra al mig de la batalla i es troba amb un grafit d’un mussol. A la mateixa baralla coneix a una mossa que no la tracta molt bé. Comença a investigar sobre els grafits de mussols i les desaparicions que passen al mateix temps i acaba trobant que la mossa de la casa d’okupes esta ficada en el mateix cas. Entre elles dues investiguen les diferents desaparicions, en concret un greu desmai que pateix una adolescent. Al mateix temps que les dues adultes investigar el cas, dues amigues de l’adolescent agredida també ho fan paral·lelament. Un dia l’Ingrid i la Sonia,  carregades d’ira i venjança, baixen al soterrani on la seva amiga es va desmaiar i entren per una tanca a les clavegueres. Al mateix temps la Rosa i la Lara continuen investigant pel seu compte i també entren a les clavegueres. En mig de la foscor rapten a l’Ingrid, la Sònia marxa corrents i es perd. Molt plorosa decideix rendir-se i trucar a la Rosa, a mitja trucada el Gavroche, un nen del carrer, li treu el telèfon i la porta fins on és la seva amiga. L’Ingrid li explica que uns homes corpulents l’havien raptat però van veure que portava el penjoll de la forca i l’havien deixat anar, algú la va acompanyar fins on eren ara. Les dues adolescents ja no eren a les clavegueres, ara estaven a un soterrani d’una casa antiga amb totes les finestres tancades: estaven a l’amagatall dels Corders. Un home gran i vell va tenir el detall d’explicar que era tot allò que els hi estava passant, els hi va dir que els Corders eren un grup de persones que recollien a marginats perquè pugessin tenir un futur millor però uns quants il·luminats havien decidit crear un altre grup per venjar-se de la ciutat, aquest eren els Mussols. Estaven planejant fer un atemptat a l’estadi Olímpic el dia de la final de copa del rei i els Cordes estaven pensant com aturar-ho. Les dues noies davant la manca d’acció dels Cordes decideixen evitar-ho elles soles. Després d’agressives batalles i reunions sectàries, desactiven la bomba i tot acaba com va començar.

 

Opinió:
Crec que és un llibre molt actual, de misteri, aventures i un punt de por. Durant tota la lectura del llibre he sentit intriga per saber com acabarien les desaparicions i tot lo de les sectes. Però també és cert que el final em va decebre bastant, perquè durant tot el llibre havia tingut l’ansia que fos un final una mica més tràgic i no va ser així.

← Entrada anterior

Entrada següent →