Aquest confinament he aprofitat per veure moltes pelicules del Quentin Tarantino. És un director de cinema, guionista i actor estatunidenc. És molt conegut gràcies a les seves pel·lícules, sobre tot Reservoir Dogs i Pulp Fiction. Ha obtingut la fama gràcies al seu estil innovador, influït per l’estètica dels còmics i de les sèries B, on la narració és sovint no lineal, amb diàlegs memorables i una important dosi de violència i sang sublimades estèticament i atenuades per un toc humorístic.

A mi m’han impresionat molt les seves pel·lícules. Mai havia vist res semblant. Són molt originals, divertides i entretingudes.

Jo recentment he vist Pulp Fiction, Django Unchained, Kill Bill 1 i Kill Bill 2 i m’han encantat. Tot i que totes les pel·lícules són genials, si hagues de triar, triaria les de Kill Bill.